30

Hej. 
Jag är ganska säker på att ingen läser denna blogg längre, men skriver en uppdatering ändå, för det kanske är någon där ute som fortfarande kikar in någon gång ibland. 
 
Mycket har hänt de senaste halvåret. Jag är i ett förhållande, med en vacker flicka som jag älskar så mycket att mitt hjärta går sönder litegrann. Vi har ett stadigt och fint förhållande, jag är lycklig med henne.
 
Jag är färdig med dagvårdsbehandlingen, den hjälpte mig mer än något annat någonsin gjort. Jag är påväg mot friskheten på riktigt nu och jag har inte långt kvar tills jag blir fri från detta. Personalen där är helt underbar, och patienterna jag lärde känna har en speciell plats i mitt hjärta. De fick mig på bra humör de där dagarna då jag kom ut i dagrummet efter ett ännu svårt samtal, rödgråten i ögonen. Vi har gått igenom mycket tillsammans. Personalen har varit så tålmodig med mig och hjälpt mig blir friskare. 
 
Det finns så mycket mer jag vill skriva men som inte kommer ut. 
 
Jag har varit i England. Hälsade på en av mina bästa vänner, vi träffades för första gången utanför internet efter 3 års vänskap. 18 dagar av skratt, drickande, rökande och äventyr. Underbart. 
 
Mår i alla fall mycket bättre nu än någonsin förut. 
 
Hejdå. 

RSS 2.0